Site Loader

Često postavljena pitanja

FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE NA DAN VENČANJA

Fotografisanje i snimanje venčanja uključuje celodnevno fotografisanje i snimanje na dan venčanja, od pripreme mlade i mladoženje, portreta sa porodicom i prijateljima, ceremonije crkvenog i građanskog venčanja, proslave, fotografisanja sa gostima i naravno žurke i atmosfere.

PHOTO SESSION NA LOKACIJAMA

Vaša avantura se ne završava kad venčanje prođe. Da bismo mogli da uradimo zaista sjajne i bajkovite fotografije, potrebno je određeno vreme, nekoliko sati poziranja i hoda, lepo svetlo, neka dobra lokacija (ili više), i naravno mlada i mladoženja. Na fotografisanje možete da ponesete sve ono što čini Vašu priču posebnom. Što se nas tiče – dovoljno je samo da ponesete dobro raspoloženje.

DA LI SE FOTOGRAFIJE OBRAĐUJU?

Naravno, proces editovanja fotografija zasniva se na kolor korekciji, koja stilski podseća na fotografije sa filma, gde je kolorit smiren i kontrast smanjen pa su suptilnije i prirodnije. Kao takve, potpuno su spremne za izradu u bilo kojem studiju bez dodatnog editovanja od strane ljudi iz studija. Ostajemo dosledni tome da dobijete uspomene koje će biti podjednako lepe i kad se trednovi promene. Ukoliko Vam se dopada stil koji imate prilike da vidite u našim galerijama, to je rezultat rada koji možete očekivati.

DA LI SE SNIMAK MONTIRA?

Da, a na zahtev možete dobiti i nemontiran materijal, uz novčanu nadoknadu.

 

KAKO ĆEMO DOBITI FOTOGRAFIJE I VIDEO SNIMAK?

Materijal dobijate na DVD diskovima i/ili na USB flešu velikog kapaciteta, u zavisnosti od odabranog paketa. Rok za isporuku preview diska sa fotografijama je 7, a video snimka 10 dana, ali u praksi sve to stiže dosta ranije.

DODATNI FOTOGRAF

U zavisnosti od vaših želja, potrebe i veličine samog venčanja u mogućnosti smo da obezbedimo dodatnog fotografa iz našeg tima. Poučeni iskustvom omogućili smo ovu stavku kako biste u potpunosti bili sigurni da je svaki bitan momenat zabeležen. Ova opcija takođe omogućava da se pripreme mladenaca na dve različite lokacije pokriju u potpunosti. Dodatni fotograf takođe ima obavezu da fotografiše kompletno venčanje, i zabelezi sve one momente i detalje koje je u određenim situacijama nije moguće fotografisati. Ovim pristupom osim uvećanog broja fotografija, dobijate pogled iz još jedne perspektive, što daje upotpunjen doživljaj kad se materijal sklopi. Mi Vas ozbiljno shvatamo i vodimo računa o svakom detalju.

ZAKAZIVANJE TERMINA

Za zakazivanje termina možete da pošaljete upit putem naše kontakt forme, ili da nas pozovete lično putem telefona ili Vibera/WhatsApp-a.

Na žalost ne možemo čuvati termine za Vas bez uplate avansa u visini od najmanje 30%, a ostatak novca se uplaćuje po završetku fotografisanja na dan venčanja. Uplatu avansa možete izvršiti putem Pošte (usluga PostNet), lično ili putem tekućeg računa. Uplate iz inostranstva moguće su putem Western Union-a. Nakon potvrde o rezervaciji, potrebno je da dostavite protokol venčanja, sa bitinim adresama, kontakt telefonima, satnicom i mestima dešavanja. Prethodno svakako proverite da li je termin slobodan.