Najlepše destinacije za mladenački photo session

Ono što naš rad razlikuje od konkurencije jeste poznavanje izuzetno atraktivnih lokaliteta u zemljii inostranstvu, gde će Vaše fotografije biti zabeležene na najbolji mogući način i ostati trajna uspomena na Vašu ljubav.

Svaku navedenu lokaciju, ali i mnoge druge, tim Ranđelović photo&video je posetio, proveo vreme razgledajući okolinu i utvrdio idealno doba dana i godine za fotografisanje mladenaca.

Pojedine lokacije dostupne su i automobilom i avionom, dok su neke, poput romantičnog ostrva Santorini u Grčkoj, dostupne isključivo avionom.

Ukoliko želite da se Vaša svadbena bajka razlikuje od drugih – ponesite pasoš, dobro raspoloženje i prepustite se našem uigranom i profesionalnom timu!


Za fotografisanje na drugim lokacijama, obratite nam se putem kontakt forme.

USLOVI SARADNJE

Pred Vama su uslovi saradnje za fotografisanje na udaljenim lokacijama.
Ukoliko ste saglasni sa njima, možete nas kontaktirati.
Hvala Vam što ste odabrali baš nas!

  1. Uplata makar 50% od dogovorene sume obavezna je najmanje 7 dana pred polazak na putovanje. Ostatak sume plaća se po završetku ture, a pre preuzimanja fotografija u digitalnom formatu.
  2. Za putovanja u inostranstvo obavezno je nabaviti putno osiguranje (oko 1 EUR dnevno).
  3. Za mogućnost odlaska u inostranstvo pogledati sajt Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije. Molimo sledite ova uputstva.

(1 EUR = 118,5 RSD)