Photo session

Nudimo Vam fotografisanje u izabranom terminu i na izabranoj lokaciji – u enterijeru ili u prirodi.

 

Ono što naš rad razlikuje od konkurencije jeste poznavanje izuzetno atraktivnih lokaliteta u zemljii inostranstvu, gde će Vaše fotografije biti zabeležene na najbolji mogući način – za privatnu kolekciju, modni editorijal ili poslovni portfolio.

 

Posebnu pažnju darujemo svadbenim foto sesijama i fotografisanju pred matursko ili apsolventsko veče. To su momenti koji nisu obična svakodnevica, izbor pravog fotografa za njihovo beleženje je teška stvar. Kontaktirajte nas, bukirajte datum i obezbedite sebi najdivnije uspomene na jedan od važnih trenutaka u Vašem životu.

 

Po potrebi, radimo i sledeće usluge:

 

Foto korekciju – Uklanjanje sitnijih nepravilnosti kože (mladeža, bubuljica, ožiljaka), garderobe, posvetljavanje zuba, očiju, manje korekcije kose.

 

Manipulaciju – Uvećanje i umanjenje delova tela; uklanjanje ili dodavanje dlačica; promenu boje očiju, kose, garderobe; stilizaciju kose, garderobe, nakita.

 

Grafičku doradu – Implementaciju grafičkih i tekstualnih elemenata za potrebe profilnih, “cover” i drugih fotografija na socijalnim mrežama ili drugim sajtovima.

PAKETI ZA FOTO-SESIJE

 • START

  Foto sesija u trajanju od 30 minuta na jednoj lokaciji na teritoriji grada, obrada fotografija, materijal na CD-u ili putem WeTransfer-a

  15 EUR
 • KLASIK

  Foto sesija u trajanju od 60 minuta na jednoj lokaciji na teritoriji grada, obrada fotografija, materijal na CD-u ili putem WeTransfer-a

  25 EUR
 • ZLATNI

  Foto sesija u trajanju od 90 minuta na lokaciji do 25 km od centra grada, obrada fotografija, materijal na CD-u ili putem WeTransfer-a

  40 EUR
 • PREMIUM

  Foto sesija u trajanju od 180 minuta na lokaciji do 25 km od centra grada, obrada fotografija, materijal na CD-u ili putem WeTransfer-a

  60 EUR
 • FLAT

  Foto sesija u trajanju po dogovoru, na lokaciji po dogovoru, obrađene fotografije na USB flešu

  pozovite!

Napomena: doplata za svaki kilometar preko ugovorenog u paketu je 0,15 EUR za regionalne i magistralne puteve, a 0,19 EUR za auto puteve. Ukoliko foto sesija traje više od jednog dana van teritorije grada Niša, potrebno je izvršiti doplatu i za smeštaj.

USLOVI SARADNJE

Pred Vama su uslovi saradnje za fotografisanje i snimanje proslava.
Ukoliko ste saglasni sa njima, možete nas kontaktirati putem forme na desnoj strani ekrana.
Hvala Vam što ste odabrali baš nas!

 

 

 1. Foto-sesija traje koliko je i dogovoreno u paketu koji su domaćini odabrali.
 2. Rok isporuke preview diska sa fotografijama je 3 dana.
 3. Foto-materijal se u arhivi izvršioca posla čuva 3 meseca nakon završenog posla. 
 4. Doplata za dodatni sat foto-sesije preko ugovorenog vremena iznosi 25 EUR, računajući po započetom satu.
 5. Ukoliko se ne ispoštuje nešto od navedenog u ponudi (dodatni detalji uslova saradnje / rezervacija i otplata paketa / dodatni troškovi i dozvole / angažovanje / dodatno angažovanje i dopuna paketa / izmena i otkazivanje / restrikcije) naručilac posla je dužan da isplati svaki dodatni trošak po cenama koje su navedene u ponudi u roku od 7 dana. Ukoliko se dogovor ne ispoštuje, izvršilac posla neće isporučiti materijal naručiocu sve dok se ne reguliše ostatak duga.
  (1 EUR = 118,5 RSD)