Photo session

Nudimo Vam fotografisanje u izabranom terminu i na izabranoj lokaciji – u studiju ili u prirodi.

Ono što naš rad razlikuje od konkurencije jeste poznavanje izuzetno atraktivnih lokaliteta u zemlji i inostranstvu, gde će Vaše fotografije biti zabeležene na najbolji mogući način – za privatnu kolekciju, modni editorijal, ili poslovni portfolio.

Posebnu pažnju darujemo svadbenim foto-sesijama i fotografisanju pred matursko ili apsolventsko veče. To su momenti koji nisu obična svakodnevica, izbor pravog fotografa za njihovo beleženje je teška stvar. Kontaktirajte nas, bukirajte datum i obezbedite sebi najdivnije uspomene na jedan od važnijih trenutaka u Vašem životu.

 

Nudimo tri paketa u zavisnosti od dužine trajanja termina:

START paket sadrži 30 minuta fotografisanja na jednoj lokaciji, fotografije dobijate na disku ili putem mejla. Cena je 15 EUR.

KLASIK paket sadrži 60 minuta fotografisanja na jednoj lokaciji, fotografije dobijate na disku ili putem mejla. Cena je 25 EUR.

PREMIJUM paket sadrži 90 minuta fotografisanja na jednoj ili na dve lokacije, fotografije dobijate na disku ili putem mejla. Cena je 35 EUR.

Uslovi saradnje:

  • Rok za isporuku fotografija je jedan radni dan.
  • Plaćanje se obavlja po završenoj foto sesiji.
  • U sklopu paketa dozvoljeno je fotografisanje maturanta/apsolventa, i njegovog pratioca. Svaka sledeća osoba uvećava cenu za 5 EUR, pri čemu trajanje termina ostaje isto.