Venčanja

Venčanje dvoje mladih svakako predstavlja jedan od najznačajnijih momenata u životu. Trudeći se da razumemo Vašu ljubavnu priču, svesni napretka tehnologije i kontunuiranog ulaganja u istu, pričamo je nezaboravnim fotografijama i video snimcima koji ostaju uspomena za ceo život i za buduće generacije.

 

U saradnji sa svojim kreativnim i profesionalnim timom, nudimo Vam kompletno fotografisanje i snimanje svadbenog veselja, prethodnih običaja, priprema mladenaca kod svojih kuća, svadbene foto-sesije na dan, ili nekoliko dana pre/posle svadbenog veselja (svakako više preporučljivo od fotografisanja na dan svadbe), snimanje i fotografisanje iz vazduha (dronom), izradu fotografija gostima na licu mesta i još mnogo toga.

Fotografisanje je naša strast i glavno područje stručnosti.
Usmereni smo na savremenu digitalnu fotografiju i objedinjujemo reportersku, neformalnu i kreativnu stranu tehnike fotografije.

 

Visok kvalitet fotografija i zadovoljstvo mladenaca naš je najvažniji cilj. Stoga dragi mladenci, za Vaš zajednički dan želimo da se dobro zabavite, a nama prepustite stvaranje Vama dragih uspomena!

 

Venčanje je dan koji se pamti celi život, a posebni trenuci i dobra zabava ostaju u sećanju zahvaljujući fotografijama i video snimcima.

PAKETI ZA FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE VENČANJA

 • START foto i video

  Foto sesija - do 90 minuta, fotografisanje, snimanje - full HD (mladenački spot - love story uključen je u cenu), materijal na USB flešu

  230 EUR

Fotografisanje momačke i devojačke večeri – uz dogovor

 • KLASIK foto i video

  Foto sesija - do 180 minuta, fotografisanje - DVA FOTOGRAFA (uključeno kompletno fotografisanje svadbenog dana, kao i fotografisanje momačke i devojačke večeri, venca i sl.), snimanje - full HD (mladenački spot - love story uključen je u cenu), materijal na USB flešu

  300 EUR
 • ZLATNI foto i video

  Foto sesija - do 240 minuta (bilo kada), fotografisanje - DVA FOTOGRAFA (uključeno kompletno fotografisanje svadbenog dana, kao i fotografisanje momačke i devojačke večeri, venca i sl.), snimanje - full HD (mladenački spot - love story uključen je u cenu), materijal na USB flešu, 200 urađenih fotografija u formatu 13x18cm sa albumom za 200 fotografija

  360 EUR
 • START foto

  Foto sesija - do 90 minuta, fotografisanje venčanja i proslave, fotografije na USB flešu koji dobijate od nas (napomena: za svadbe sa minimum 150 zvanica)

  50 EUR
 • KLASIK foto

  Foto sesija - do 180 minuta, fotografisanje - DVA FOTOGRAFA, fotografije na USB flešu koji dobijate od nas

  120 EUR
 • KREATIV foto

  Fotografisanje celog toka venčanja i proslave bez prodaje fotografija gostima - dva fotografa

  pozovite!

CENOVNIK DODATNIH USLUGA

Snimanje dronom – 70 EUR
200 fotografija u formatu 13 x 18cm – 65 EUR, svaka sledeća 0,35 EUR
Dodatni sat foto sesije – 25 EUR
Dodatni USB fleš (32 ili 64 GB) sa kompletnim materijalom – 15 EUR

Opciono (izrada fotografija na terenu):
Fotografije za goste – 180 RSD
Fotografije za kumove/starog svata – 130 RSD
Fotografije za roditelje – 100 RSD

Cene se odnose za venčanja u Nišu i Južnoj Srbiji.
Za cene fotografisanja i snimanja venčanja na drugim lokacijama, obratite nam se putem kontakt forme.

USLOVI SARADNJE

Pred Vama su uslovi saradnje za fotografisanje i snimanje proslava.
Ukoliko ste saglasni sa njima, možete nas kontaktirati putem forme na desnoj strani ekrana.
Hvala Vam što ste odabrali baš nas!

 1. Cena fotografije za kuma/starog svata iznosi 130 RSD (fotografije kupuju sami) ukoliko kupe sve fotografije koje su za njih namenjene, a ukoliko biraju fotografije primenjuje se cena kao za ostale goste.
 2. Cena fotografije za ostale goste iznosi 180 RSD (fotografije kupuju sami).
 3. Cena fotografije za roditelje (ako se prodaja fotografija za roditelje dogovori sa mladencima) iznosi 100 RSD (fotografije kupuju sami).
 4. Fotografije za kumove i goste prodaju se istog dana. Domaćini izrađuju naknadno fotografije i niža cena (0,35 EUR/kom. preko dogovorenog paketa) se odnosi samo na njih. Ukoliko domaćini žele da kupe fotografije za gosta, kuma ili starog svata cena fotografije je ista kao u tačkama 1 i 2 Uslova saradnje.
 5. Termin je rezervisan uplatom kapare od minimum 50% od cene paketa. Bez kapare ne može se rezervisati termin. Kapara je garancija da će usluga biti izvršena kao po dogovoru.
 6. Foto-sesija traje koliko je i dogovoreno u paketu koji su domaćini odabrali.
 7. Za članove ekipe potrebno je rezervisati mesta za sedenje u restoranu, kao i meni tokom proslave, u identičnoj meri kao i ostalim gostima na proslavi. Ukoliko je svadba van Niša postoji mogućnost da se broj članova ekipe uveća za prodavačicu fotografija.
 8. Rok isporuke preview diska sa fotografijama je 7 dana, a video snimka 10 dana, ali uglavnom sve stiže dosta ranije.
 9. Foto-materijal se u arhivi izvršioca posla čuva 3 meseca nakon proslave. Needitovan video materijal čuva se 1 mesec nakon isporuke. Izmene snimka moguće su jedino u tom periodu. Editovan materijal čuva se 3 meseca nakon proslave, i u tom periodu su moguće jedino kopije snimaka i fotografija, po ceni od 5 EUR za komplet.
 10. Dodatna angažovanja i dopune paketa:
  – Cena snimanja dronom (običaji, opština, crkva, restoran i sl.) iznosi 70 EUR.
  – Doplata za dodatni sat foto-sesije iznosi 25 EUR, računajući po započetom satu.
 11. Ukoliko se ne ispoštuje nešto od navedenog u ponudi (dodatni detalji uslova saradnje / rezervacija i otplata paketa / dodatni troškovi i dozvole / angažovanje / dodatno angažovanje i dopuna paketa / izmena i otkazivanje / restrikcije / prodaja fotografija na proslavi) naručilac posla je dužan da isplati svaki dodatni trošak po cenama koje su navedene u ponudi u roku od 7 dana. Ukoliko se dogovor ne ispoštuje, izvršilac posla neće isporučiti materijal naručiocu sve dok se ne reguliše ostatak duga.
  (1 EUR = 118,5 RSD)