Uslovi saradnje

Pred Vama su uslovi saradnje za fotografisanje i snimanje proslava.
Uslovi saradnje postoje kako bi tačno znali šta Vas, pored izvanrednih fotografija, očekuje ukoliko se odlučite za naše usluge.

Ukoliko ste saglasni sa njima, možete nas kontaktirati.

Hvala Vam što ste odabrali baš nas!

1. Cena fotografije za kuma/starog svata iznosi 150 RSD (fotografije kupuju sami) ukoliko kupe sve fotografije koje su za njih namenjene, a ukoliko biraju fotografije primenjuje se cena kao za ostale goste.

2. Cena fotografije za ostale goste iznosi 200 RSD (fotografije kupuju sami).

3. Cena fotografije za roditelje (ako se prodaja fotografija za roditelje dogovori sa mladencima) iznosi 100 RSD (fotografije kupuju sami).

4. Fotografije za kumove i goste prodaju se istog dana. Domaćini izrađuju naknadno fotografije i niža cena (0,35 EUR/kom. preko dogovorenog paketa) se odnosi samo na njih. Mladenci mogu naručiti maksimanlno tri iste fotografije (jednu za njih, jednu za mladine, jednu za mladoženjine roditelje). Cena svakog daljeg primerka je ista kao i u tački 2, jer se smatra da mladenci tako uzimaju fotografiju za gosta.

5. Ukoliko domaćini žele da kupe fotografije za gosta, kuma ili starog svata cena fotografije je ista kao u tačkama 1 i 2 Uslova saradnje. Ukoliko mladenci žele da kupe sve fotografije koje su namenjene za njih, kumove i ostale goste, cena po fotografiji je 100 dinara.

6. Termin je rezervisan uplatom avansa od minimum 50% od cene paketa. Bez avansa ne može se rezervisati termin. Avans je garancija da će usluga biti izvršena kao po dogovoru.

7. Foto-sesija traje koliko je i dogovoreno u paketu koji su domaćini odabrali.

8. Za članove ekipe potrebno je rezervisati mesta za sedenje u restoranu, kao i meni tokom proslave, u identičnoj meri kao i ostalim gostima na proslavi. Ukoliko je svadba van Niša postoji mogućnost da se broj članova ekipe uveća za prodavačicu fotografija.

9. Rok isporuke medijuma sa fotografijama je 7 dana, a video snimka 10 dana, ali uglavnom sve stiže dosta ranije.

10. Foto-materijal se u arhivi izvršioca posla čuva 3 meseca nakon proslave. Needitovan video materijal čuva se 1 mesec nakon isporuke. Izmene snimka moguće su jedino u tom periodu. Editovan materijal čuva se 3 meseca nakon proslave, i u tom periodu su moguće jedino kopije snimaka i fotografija, po ceni od 1500,00 RSD za komplet koji čini USB fleš disk u kutiji sa fotografijama i snimkom.

11. Dodatna angažovanja i dopune paketa: Cena snimanja dronom (običaji, opština, crkva, restoran i sl.) iznosi 70 EUR; doplata za dodatni sat foto-sesije iznosi 25 EUR, računajući po započetom satu; Doplata za dodatni sat video snimanja iznosi 30 EUR, računajući po započetom satu.

12. Ukoliko se ne ispoštuje nešto od navedenog u ponudi (dodatni detalji uslova saradnje / rezervacija i otplata paketa / dodatni troškovi i dozvole / angažovanje / dodatno angažovanje i dopuna paketa / izmena i otkazivanje / restrikcije / prodaja fotografija na proslavi) naručilac posla je dužan da isplati svaki dodatni trošak po cenama koje su navedene u ponudi u roku od 7 dana. Ukoliko se dogovor ne ispoštuje, izvršilac posla neće isporučiti materijal naručiocu sve dok se ne reguliše ostatak duga.

(1 EUR = 118,5 RSD)

error: Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta.